Vem är jag?

Född i lilla Karlskoga i Värmlands utkant 1967. Är gift och har två underbara döttrar, Malin och Moa, som är 15 resp snart 18 år gamla.

Jag har ett förflutet som hästtjej, fotbollsspelare och friidrottare men har nu äntligen hittat min grej - cykel. Jag började som gruppträningsinstruktör 1993 och vidareutbildade mig till spinninginstruktör som en av de första i Sverige 1996. Flyttade till Kanada 1997 och blev kvar där till 2002 då vi flyttade till Stockholm.

Väl i Kanada vidareutbildade jag mig till Personal Trainer och Nutrition & Wellness Specialist samt startade mitt företag Fitness for life.

Hemma i Stockholm började jag cykla inför Tjejklassikern och gick med i Fredrikshof CK där jag träffat massor av nya vänner. 2005 gick jag en kurs, Road Race Beginners och något år efter även Road Race Advanced bara för tjejer. På den vägen är det.

Efter tre fantastiska tävlingsår 2009-2011 med totalt 5 guld, 1 silver och 1 brons på VSM, guld på Nordiska Mästerskapet på linjeloppet i Hamar 2010 och silver i Finland 2011 samt vinst i Veterancupen D40 båda åren satsar jag vidare mot 2012 och främst då VR-satsningen med Subxx. Det är sextio starka cykeltjejer från olika delar av landet som i juni 2012 kommer att ställa oss på startlinjen i Vätternrundan med ett enda mål:


– att bli den största och snabbaste tjejsatsningen i loppets historia.


Motto: Man tränar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.